大人気 New York City FC 2015 HOME SHIRT FOOTBALL JERSEY A SOCCER ADIDAS 大人気 New York City FC 2015 HOME SHIRT FOOTBALL JERSEY A SOCCER ADIDAS FOOTBALL,SOCCER,foodmasterss.000webhostapp.com,/leucaethiop1646299.html,City,York,SHIRT,Sports Mem, Cards & Fan Shop , Fan Apparel & Souvenirs , Soccer-International Clubs,35円,FC,2015,New,HOME,ADIDAS,JERSEY,A 35円 New York City FC 2015 HOME FOOTBALL SOCCER SHIRT JERSEY ADIDAS A Sports Mem, Cards & Fan Shop Fan Apparel & Souvenirs Soccer-International Clubs FOOTBALL,SOCCER,foodmasterss.000webhostapp.com,/leucaethiop1646299.html,City,York,SHIRT,Sports Mem, Cards & Fan Shop , Fan Apparel & Souvenirs , Soccer-International Clubs,35円,FC,2015,New,HOME,ADIDAS,JERSEY,A 35円 New York City FC 2015 HOME FOOTBALL SOCCER SHIRT JERSEY ADIDAS A Sports Mem, Cards & Fan Shop Fan Apparel & Souvenirs Soccer-International Clubs

大人気 New York City FC 2015 HOME 売れ筋アイテムラン SHIRT FOOTBALL JERSEY A SOCCER ADIDAS

New York City FC 2015 HOME FOOTBALL SOCCER SHIRT JERSEY ADIDAS A

35円

New York City FC 2015 HOME FOOTBALL SOCCER SHIRT JERSEY ADIDAS A

Item specifics

Condition:
Used:
An item that has been used previously. See the seller’s listing for full details and description of any imperfections.
Seller Notes:
“VERY GOOD CONDITION! DEFECTS - A FEW BUBBLES - SEE DETAILED PHOTOS! SIZE - S! MADE IN THAILAND!”
Gender:
Men
Size:
S
Country/Region of Manufacture:
Thailand
Product:
Shirt
Player:
NO
Color:
Blue
Sport:
Soccer-International Clubs
Team:
New York City FC
Brand:
adidasNew York City FC 2015 HOME FOOTBALL SOCCER SHIRT JERSEY ADIDAS A

Etusivu2022-04-20T15:06:31+03:00

ihan ylöjärvellä

Ylöjärvi on järvi, jota ei ole. Ylöjärvi on kaupunki, jolla on monta keskustaa.  Ylöjärvi on vähän hukassa, myös matkaajien kartalla. Ylöjärvi on kaupunki, jossa moni ei tiedä käyneensä. Ylöjärvi on ihan Ylöjärvellä, ei missään Tampereella. Ylöjärvi on ihana, vaikka ihan pihalla!
Oo sääkin ihan Ylöjärvellä! Suuntaa seuraava lomasi tai retkesi Ylöjärvelle – lähimatkailun mekkaan. Meillä kaikki on lähellä. Tampereelta ajat vartissa Ylöjärvelle, siitä hetkessä olet metsässä, luonnon rauhassa tai keskustan palveluiden äärellä.
Nährään siis tääl Nässyn toisel pualen – ihan Ylöjärvellä.

ihanylojarvella.fi esittelee kaiken,
mitä lomaltasi toivoa voit!

Visit Ylöjärvi on matkaoppaasi Ylöjärven ainutlaatuisiin luontokohteisiin, elämyksiin, ravintoloihin, liikuntapaikkoihin ja nähtävyyksiin. Anna meirän esitellä parhaat ostospaikat ja monipuoliset kokous- ja juhlatilat.

Huomaat pian, että Ylöjärvi on paljon muutakin kuin Eppu Normaali, Seitsemisen kansallispuisto ja Teivon ravirata. Ota kaikki irti meirän upeasta luonnosta, ainutlaatuisista kylistä, erilaisista majoituksista ja sykähdyttävistä elämyksistä.

Ota äkkilähtö Ylöjärvelle!

Talvella Ylöjärvi hurmaa hiihtoladuillaan ja avantouintipaikoillaan. Kesällä pyöräily- ja vaellusreitit vievät mennessään ja uimarannoilla pääsee polskimaan. Ratsasta ja rentoudu hevosten kanssa, haasta itsesi pakohuoneessa, ammattitason frisbeegolf-radalla, tai kokeile wakeboardingia. Meillä voit valita juuri nyt kiinnostavaa tekemistä. Kauden lomat alkaen 0 €! Tutustu kausisuosituksiimme.

Sää kohteessa Ylöjärvi +28 … -30°C

Aina tasaisen harmaasta hohtavan valkoisten latujen kautta kirkkaan sinisiin aaltoihin Näsijärven rannalla.

Anna Ylöjärven inspiroida –
suunnittele seuraava lomasi nyt!

Matkustatko yksin, kaksin, perheen vai koiran kanssa? Etsitkö tekemistä iltapäiväksi, päiväksi, yön yli tai koko viikoksi? Anna meidän ehdottaa. Inspiroidu-blogista löydät valmiita ideoita seuraavalle lomallesi Ylöjärvellä. Tutustu tarjontaan nyt, inspiroidu ja varaa juuri sinun näköisesi matka!

Kesäretkeilijän matkassa –
minilomalla Ylöjärvellä

Kesäisin Ylöjärven kiehtoviin lomakohteisiin pääsee tutustumaan kesäretkeilijän johdolla. Ota @visitylojarvi -Instagram-tili seurantaan ja sukella lomavinkkien maailmaan! ihanylojarvella.fi kokoaa yhteen kesäretkeilijöiden kokemuksia. Katso millaista on retkeillä Ylöjärvellä!

Go to Top