LED Motion Sensor Under Cabinet Night Rechargeable 「かわいい~!」 Lights Closet 4円 LED Motion Sensor Under Cabinet Closet Night Lights Rechargeable Home & Garden Lamps, Lighting & Ceiling Fans Night Lights Motion,Rechargeable,Under,Cabinet,Lights,Sensor,/ja-jp/the-islands/raiatea-island/,foodmasterss.000webhostapp.com,4円,Night,Home & Garden , Lamps, Lighting & Ceiling Fans , Night Lights,Closet,LED Motion,Rechargeable,Under,Cabinet,Lights,Sensor,/ja-jp/the-islands/raiatea-island/,foodmasterss.000webhostapp.com,4円,Night,Home & Garden , Lamps, Lighting & Ceiling Fans , Night Lights,Closet,LED 4円 LED Motion Sensor Under Cabinet Closet Night Lights Rechargeable Home & Garden Lamps, Lighting & Ceiling Fans Night Lights LED Motion Sensor Under Cabinet Night Rechargeable 「かわいい~!」 Lights Closet

LED Motion Sensor Under Cabinet Night Rechargeable 種類豊富な品揃え かわいい~ Lights Closet

LED Motion Sensor Under Cabinet Closet Night Lights Rechargeable

4円

LED Motion Sensor Under Cabinet Closet Night Lights Rechargeable

Item specifics

Condition:
New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item in its original packaging (where packaging is ...
Brand:
Unbranded
Bulb Life Hours:
50,000 hrs +
Character:
Happy
Color Temperature:
3500 - 4500 K Natural/Neutral
Department:
Adults
Energy Star:
A+
Features:
Rechargeable, Wall Mounted
Installation Area:
Indoor
Labels & Certifications:
Energy Efficient, Energy Saving
Light Color:
Clear White
Light Direction:
Downwards
Lighting Technology:
LED
Lumens:
199 lm or Less
Manufacturer Warranty:
2 years
Mounting:
Under Cabinet
Occasion:
Baby Shower, Bachelor Party, Bachelorette Party, Bar Mitzvah, Best Wishes, Birthday, Christmas, Communion, Congratulations, Easter, Friendship, Get Well, Halloween, I'm Sorry, Love & Romance, Party, Pregnancy, Thank You, Valentine, Wedding
Power Consumption:
5 W - 9 W
Power Source:
USB
Room:
Bathroom, Bedroom, Dining Room, Garage, Hallway, Home Office/Study, Kitchen, Laundry/Utility Room, Living Room, Playroom, Porch, Sunroom
Sensor Type:
Motion
State of Assembly:
Partly Assembled
Style:
Modern
Theme:
Home & Garden
Type:
Closet Lights
Voltage:
12V
LED Motion Sensor Under Cabinet Closet Night Lights Rechargeable

Etusivu2022-04-20T15:06:31+03:00

ihan ylöjärvellä

Ylöjärvi on järvi, jota ei ole. Ylöjärvi on kaupunki, jolla on monta keskustaa.  Ylöjärvi on vähän hukassa, myös matkaajien kartalla. Ylöjärvi on kaupunki, jossa moni ei tiedä käyneensä. Ylöjärvi on ihan Ylöjärvellä, ei missään Tampereella. Ylöjärvi on ihana, vaikka ihan pihalla!
Oo sääkin ihan Ylöjärvellä! Suuntaa seuraava lomasi tai retkesi Ylöjärvelle – lähimatkailun mekkaan. Meillä kaikki on lähellä. Tampereelta ajat vartissa Ylöjärvelle, siitä hetkessä olet metsässä, luonnon rauhassa tai keskustan palveluiden äärellä.
Nährään siis tääl Nässyn toisel pualen – ihan Ylöjärvellä.

ihanylojarvella.fi esittelee kaiken,
mitä lomaltasi toivoa voit!

Visit Ylöjärvi on matkaoppaasi Ylöjärven ainutlaatuisiin luontokohteisiin, elämyksiin, ravintoloihin, liikuntapaikkoihin ja nähtävyyksiin. Anna meirän esitellä parhaat ostospaikat ja monipuoliset kokous- ja juhlatilat.

Huomaat pian, että Ylöjärvi on paljon muutakin kuin Eppu Normaali, Seitsemisen kansallispuisto ja Teivon ravirata. Ota kaikki irti meirän upeasta luonnosta, ainutlaatuisista kylistä, erilaisista majoituksista ja sykähdyttävistä elämyksistä.

Ota äkkilähtö Ylöjärvelle!

Talvella Ylöjärvi hurmaa hiihtoladuillaan ja avantouintipaikoillaan. Kesällä pyöräily- ja vaellusreitit vievät mennessään ja uimarannoilla pääsee polskimaan. Ratsasta ja rentoudu hevosten kanssa, haasta itsesi pakohuoneessa, ammattitason frisbeegolf-radalla, tai kokeile wakeboardingia. Meillä voit valita juuri nyt kiinnostavaa tekemistä. Kauden lomat alkaen 0 €! Tutustu kausisuosituksiimme.

Sää kohteessa Ylöjärvi +28 … -30°C

Aina tasaisen harmaasta hohtavan valkoisten latujen kautta kirkkaan sinisiin aaltoihin Näsijärven rannalla.

Anna Ylöjärven inspiroida –
suunnittele seuraava lomasi nyt!

Matkustatko yksin, kaksin, perheen vai koiran kanssa? Etsitkö tekemistä iltapäiväksi, päiväksi, yön yli tai koko viikoksi? Anna meidän ehdottaa. Inspiroidu-blogista löydät valmiita ideoita seuraavalle lomallesi Ylöjärvellä. Tutustu tarjontaan nyt, inspiroidu ja varaa juuri sinun näköisesi matka!

Kesäretkeilijän matkassa –
minilomalla Ylöjärvellä

Kesäisin Ylöjärven kiehtoviin lomakohteisiin pääsee tutustumaan kesäretkeilijän johdolla. Ota @visitylojarvi -Instagram-tili seurantaan ja sukella lomavinkkien maailmaan! ihanylojarvella.fi kokoaa yhteen kesäretkeilijöiden kokemuksia. Katso millaista on retkeillä Ylöjärvellä!

Go to Top
www.000webhost.com