Wireless,Consumer Electronics , Portable Audio & Headphones , Portable Satellite Radios,SEAL,Radio,JVC,SIRIUS,NEW,9円,KS-K6012,Kit,FM,foodmasterss.000webhostapp.com,/agent,Car,Satellite 9円 JVC KS-K6012 SIRIUS Satellite Radio Wireless FM Car Kit NEW SEAL Consumer Electronics Portable Audio & Headphones Portable Satellite Radios JVC KS-K6012 SIRIUS Satellite 89%以上節約 Radio Wireless NEW FM SEAL Car Kit 9円 JVC KS-K6012 SIRIUS Satellite Radio Wireless FM Car Kit NEW SEAL Consumer Electronics Portable Audio & Headphones Portable Satellite Radios Wireless,Consumer Electronics , Portable Audio & Headphones , Portable Satellite Radios,SEAL,Radio,JVC,SIRIUS,NEW,9円,KS-K6012,Kit,FM,foodmasterss.000webhostapp.com,/agent,Car,Satellite JVC KS-K6012 SIRIUS Satellite 89%以上節約 Radio Wireless NEW FM SEAL Car Kit

JVC KS-K6012 SIRIUS Satellite 89%以上節約 Radio Wireless NEW FM 受賞店 SEAL Car Kit

JVC KS-K6012 SIRIUS Satellite Radio Wireless FM Car Kit NEW SEAL

9円

JVC KS-K6012 SIRIUS Satellite Radio Wireless FM Car Kit NEW SEAL

Item specifics

Condition:
New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item in its original packaging (where packaging is ...
Color:
Black
Compatible Brand:
For JVC
Compatible Model:
For JVC KT-SR2000
Compatible Product:
Satellite Radio Tuner
Features:
Clip
Material:
Rigid Plastic
Country/Region of Manufacture:
Korea, Republic of
UPC:
0046838016400
EAN:
0046838016400
Brand:
JVC
Type:
Desktop
Service:
For Sirius
MPN:
KT-SR2000

JVC KS-K6012 SIRIUS Satellite Radio Wireless FM Car Kit NEW SEAL

Etusivu2022-04-20T15:06:31+03:00

ihan ylöjärvellä

Ylöjärvi on järvi, jota ei ole. Ylöjärvi on kaupunki, jolla on monta keskustaa.  Ylöjärvi on vähän hukassa, myös matkaajien kartalla. Ylöjärvi on kaupunki, jossa moni ei tiedä käyneensä. Ylöjärvi on ihan Ylöjärvellä, ei missään Tampereella. Ylöjärvi on ihana, vaikka ihan pihalla!
Oo sääkin ihan Ylöjärvellä! Suuntaa seuraava lomasi tai retkesi Ylöjärvelle – lähimatkailun mekkaan. Meillä kaikki on lähellä. Tampereelta ajat vartissa Ylöjärvelle, siitä hetkessä olet metsässä, luonnon rauhassa tai keskustan palveluiden äärellä.
Nährään siis tääl Nässyn toisel pualen – ihan Ylöjärvellä.

ihanylojarvella.fi esittelee kaiken,
mitä lomaltasi toivoa voit!

Visit Ylöjärvi on matkaoppaasi Ylöjärven ainutlaatuisiin luontokohteisiin, elämyksiin, ravintoloihin, liikuntapaikkoihin ja nähtävyyksiin. Anna meirän esitellä parhaat ostospaikat ja monipuoliset kokous- ja juhlatilat.

Huomaat pian, että Ylöjärvi on paljon muutakin kuin Eppu Normaali, Seitsemisen kansallispuisto ja Teivon ravirata. Ota kaikki irti meirän upeasta luonnosta, ainutlaatuisista kylistä, erilaisista majoituksista ja sykähdyttävistä elämyksistä.

Ota äkkilähtö Ylöjärvelle!

Talvella Ylöjärvi hurmaa hiihtoladuillaan ja avantouintipaikoillaan. Kesällä pyöräily- ja vaellusreitit vievät mennessään ja uimarannoilla pääsee polskimaan. Ratsasta ja rentoudu hevosten kanssa, haasta itsesi pakohuoneessa, ammattitason frisbeegolf-radalla, tai kokeile wakeboardingia. Meillä voit valita juuri nyt kiinnostavaa tekemistä. Kauden lomat alkaen 0 €! Tutustu kausisuosituksiimme.

Sää kohteessa Ylöjärvi +28 … -30°C

Aina tasaisen harmaasta hohtavan valkoisten latujen kautta kirkkaan sinisiin aaltoihin Näsijärven rannalla.

Anna Ylöjärven inspiroida –
suunnittele seuraava lomasi nyt!

Matkustatko yksin, kaksin, perheen vai koiran kanssa? Etsitkö tekemistä iltapäiväksi, päiväksi, yön yli tai koko viikoksi? Anna meidän ehdottaa. Inspiroidu-blogista löydät valmiita ideoita seuraavalle lomallesi Ylöjärvellä. Tutustu tarjontaan nyt, inspiroidu ja varaa juuri sinun näköisesi matka!

Kesäretkeilijän matkassa –
minilomalla Ylöjärvellä

Kesäisin Ylöjärven kiehtoviin lomakohteisiin pääsee tutustumaan kesäretkeilijän johdolla. Ota @visitylojarvi -Instagram-tili seurantaan ja sukella lomavinkkien maailmaan! ihanylojarvella.fi kokoaa yhteen kesäretkeilijöiden kokemuksia. Katso millaista on retkeillä Ylöjärvellä!

Go to Top