2円 VINTAGE Avon Here's my Heart Soap * Gift Soap with Original Box Health & Beauty Bath & Body Body Soaps Here's,Soap,Soap,Health & Beauty , Bath & Body , Body Soaps,Box,*,my,Original,VINTAGE,with,Gift,foodmasterss.000webhostapp.com,/about-cta/public-service-commission/,2円,Avon,Heart Here's,Soap,Soap,Health & Beauty , Bath & Body , Body Soaps,Box,*,my,Original,VINTAGE,with,Gift,foodmasterss.000webhostapp.com,/about-cta/public-service-commission/,2円,Avon,Heart VINTAGE Avon Here's my Heart 最大92%OFFクーポン Soap Original with Box Gift 2円 VINTAGE Avon Here's my Heart Soap * Gift Soap with Original Box Health & Beauty Bath & Body Body Soaps VINTAGE Avon Here's my Heart 最大92%OFFクーポン Soap Original with Box Gift

VINTAGE Avon Here's my Heart 最大74%OFFクーポン 最大92%OFFクーポン Soap Original with Box Gift

VINTAGE Avon Here's my Heart Soap * Gift Soap with Original Box

2円

VINTAGE Avon Here's my Heart Soap * Gift Soap with Original Box

Item specifics

Condition:
New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item. See the seller's listing for full details
Brand:
Avon
Type:
Novelty soap
Department:
Men, Teen, Women
Shape:
Heart
Size:
Regular
Color:
Yellow
Body Area:
Body, Face, Hands
Scent:
Floral
Country/Region of Manufacture:
Unknown
UPC:
Does not applyVINTAGE Avon Here's my Heart Soap * Gift Soap with Original Box

Etusivu2022-04-20T15:06:31+03:00

ihan ylöjärvellä

Ylöjärvi on järvi, jota ei ole. Ylöjärvi on kaupunki, jolla on monta keskustaa.  Ylöjärvi on vähän hukassa, myös matkaajien kartalla. Ylöjärvi on kaupunki, jossa moni ei tiedä käyneensä. Ylöjärvi on ihan Ylöjärvellä, ei missään Tampereella. Ylöjärvi on ihana, vaikka ihan pihalla!
Oo sääkin ihan Ylöjärvellä! Suuntaa seuraava lomasi tai retkesi Ylöjärvelle – lähimatkailun mekkaan. Meillä kaikki on lähellä. Tampereelta ajat vartissa Ylöjärvelle, siitä hetkessä olet metsässä, luonnon rauhassa tai keskustan palveluiden äärellä.
Nährään siis tääl Nässyn toisel pualen – ihan Ylöjärvellä.

ihanylojarvella.fi esittelee kaiken,
mitä lomaltasi toivoa voit!

Visit Ylöjärvi on matkaoppaasi Ylöjärven ainutlaatuisiin luontokohteisiin, elämyksiin, ravintoloihin, liikuntapaikkoihin ja nähtävyyksiin. Anna meirän esitellä parhaat ostospaikat ja monipuoliset kokous- ja juhlatilat.

Huomaat pian, että Ylöjärvi on paljon muutakin kuin Eppu Normaali, Seitsemisen kansallispuisto ja Teivon ravirata. Ota kaikki irti meirän upeasta luonnosta, ainutlaatuisista kylistä, erilaisista majoituksista ja sykähdyttävistä elämyksistä.

Ota äkkilähtö Ylöjärvelle!

Talvella Ylöjärvi hurmaa hiihtoladuillaan ja avantouintipaikoillaan. Kesällä pyöräily- ja vaellusreitit vievät mennessään ja uimarannoilla pääsee polskimaan. Ratsasta ja rentoudu hevosten kanssa, haasta itsesi pakohuoneessa, ammattitason frisbeegolf-radalla, tai kokeile wakeboardingia. Meillä voit valita juuri nyt kiinnostavaa tekemistä. Kauden lomat alkaen 0 €! Tutustu kausisuosituksiimme.

Sää kohteessa Ylöjärvi +28 … -30°C

Aina tasaisen harmaasta hohtavan valkoisten latujen kautta kirkkaan sinisiin aaltoihin Näsijärven rannalla.

Anna Ylöjärven inspiroida –
suunnittele seuraava lomasi nyt!

Matkustatko yksin, kaksin, perheen vai koiran kanssa? Etsitkö tekemistä iltapäiväksi, päiväksi, yön yli tai koko viikoksi? Anna meidän ehdottaa. Inspiroidu-blogista löydät valmiita ideoita seuraavalle lomallesi Ylöjärvellä. Tutustu tarjontaan nyt, inspiroidu ja varaa juuri sinun näköisesi matka!

Kesäretkeilijän matkassa –
minilomalla Ylöjärvellä

Kesäisin Ylöjärven kiehtoviin lomakohteisiin pääsee tutustumaan kesäretkeilijän johdolla. Ota @visitylojarvi -Instagram-tili seurantaan ja sukella lomavinkkien maailmaan! ihanylojarvella.fi kokoaa yhteen kesäretkeilijöiden kokemuksia. Katso millaista on retkeillä Ylöjärvellä!

Go to Top